✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Acne behandeling

Wanneer je last hebt van acne, wil je natuurlijk een goede behandeling ondergaan om dit huidprobleem te verhelpen, of op zijn minst te verminderen. Bij Huidsalon Jeanette in Goes ben je in goede handen. Onze gediplomeerde huidtherapeute voert een huidanalyse uit en bespreekt met je hoe je jouw huid momenteel verzorgd. Op basis van deze informatie stelt ze een persoonlijk behandelplan op.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Een acne behandeling die precies is afgestemd op jouw situatie

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid ook van binnenuit komt en dat het mogelijk is je huid op een natuurlijke manier te herstellen. Daarom kijken we naar het totaalplaatje van jouw persoonlijke situatie. We combineren uiterlijke verzorging met een gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Bovendien kan een acne behandeling bij ons ook een laserbehandeling bevatten. Deze methode is pijnloos en verminderd acne effectief. Bovendien kunnen wij doormiddel van onze 100% minerale make-up van YOUNGBLOOD, die de poriën niet verstopt, je vlekjes en oneffenheden mooi camoufleren. Zo zie jij er weer stralend uit.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek in Goes

Wil je graag een acne behandeling bij ons ondergaan? Maak dan een afspraak door te bellen naar 06 83 80 46 44 of een e-mail te sturen naar contact@huidsalonjeanette.nl. Ook wanneer je vragen hebt kun je deze kanalen aan ons stellen. Wij helpen je graag.

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.