Maak direct een afspaak met Jeanette: Bel 06 83 80 46 44 of mail naar contact@huidsalonjeanette.nl​

huidverjonging

Wanneer je een professionele behandeling voor huidverjonging wilt ondergaan, zit je helemaal goed bij Huidsalon Jeanette. Wij zijn gediplomeerde huidtherapeuten die goed kijken en luisteren naar jouw persoonlijke situatie. Hierdoor achterhalen wij precies welke behandeling op jouw huid het beste effect zal hebben en geniet jij van een optimaal resultaat.

Welke behandeling voor huidverjonging kies jij?

Voor huidverjonging bieden wij verscheidene behandelingen aan. Neem bijvoorbeeld onze Pascaud Contour behandeling. In deze behandeling gaan we aan de slag met vier verschillende technieken, waardoor de diepere huidlagen worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt je huid steviger, gladder en verbetert je teint. Rimpels en lijntjes vervagen en cellulite vermindert. Of wat dacht je van onze licht- en wellness therapie? Bij deze behandeling gebruiken we collageenlampen. Door het licht van deze lampen maken je huidcellen meer collageen, elastine en hyaluron aan. Het is daardoor een zeer effectieve behandeling voor huidverjonging.

Neem contact op en plan een gratis intakegesprek

Naast behandelingen voor huidverjonging, kun je bij ons ook rimpels laten verminderen. Zowel met diepe rimpels en fijne liedjes weten wij raad. Vertrouw op onze specialisten en je ziet er snel weer jong en fit uit. Heb je interesse in een van onze behandelingen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Stuur een e-mail naar contact@huidsalonjeanette.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 83 80 46 44.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.