✔ Diverse behandelingen
✔ Gratis intake
✔ Professionele waxbehandeling

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven doet wonderen voor je gezicht. Steeds meer vrouwen verven hun wenkbrauwen, omdat ze deze graag in dezelfde tint hebben als hun haarkleur. Of ze doen het om een grijze gloed weg te werken. Bij Huidsalon Jeanette in Zeeland kun je terecht voor een professionele wenkbrauwbehandeling. Wij weten precies hoe wij jouw wenkbrauwen de gewenste kleur geven, zonder dat je last krijgt van huidirritatie of andere ongemakken.

Heb je interesse in een van onze behandelingen?

Bel: 06 83 80 46 44

Laat je wenkbrauwen verven door een specialist

Het verven van wenkbrauwen is een kunst op zich. Het is zeker niet hetzelfde als het verven van je hoofdhaar. De huid rondom je ogen is namelijk gevoeliger dan je hoofdhuid. Bovendien liggen je wenkbrauwen ook veel dichter op je huid dan je hoofdhaar. Hierdoor wordt verf bij je wenkbrauwen sneller opgenomen door de huid. Om huidverkleuringen en -irritaties te voorkomen is het van belang goede wenkbrauwverf te gebruiken en deze te laten aanbrengen door een specialist. Bij onze make- up salon word je altijd geholpen door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die precies weet welke verfproducten voor jou geschikt zijn. Zo krijg je gegarandeerd het gewenste resultaat.

Wanneer kom jij langs?

Naast wenkbrauwen verven kun je bij ons ook terecht voor permanente make-up. Wanneer je kleine of dunne wenkbrauwen hebt, is deze make-up ideaal om ze er voller uit te laten zien. Heb je interesse in een van onze behandelingen? Vul dan ons contactformulier in, bel naar 06 83 80 46 44 of stuur een e-mail naar contact@huidsalonjeanette.nl en maak een afspraak bij ons huidsalon in Zeeland. Tot binnenkort!

acne-huidverbetering

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.