Huidverzorging

Jouw huid en wens perfect gematcht

Ook op het gebied van huidverzorging kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Elke behandeling bij Huidsalon Jeanette begint met een huidanalyse, zodat we een precies beeld van je huid hebben en je een passende verzorging kunnen adviseren

Skeyndor | conditieverbetering voor de huid

Vochtherstellende huidverzorging en meer

Standaard behandelingen met de luxe huidverzorgingsproducten van Skeyndor zijn primair gericht op het herstellen van de vochtbalans van je huid. Daarnaast is er een breed assortiment huidverzorgende behandelingen voor gezicht en lichaam. Deze kunnen we intensiever maken door ze te combineren met onze Meso Infusion behandelingen. Dat zorgt ervoor dat de werkzame stoffen tot diep in je huid worden opgenomen met als resultaat een egale, stralende huid.

Duur behandeling: v.a. 60 minuten | Prijs v.a. € 75,-

Korte behandelingen | straal, ook al heb je weinig tijd

Soms komt een uitgebreide schoonheidsbehandeling even niet uit, maar wil je wel verzorgd voor de dag komen. Mooie make-up, nagels strak in de lak, je wenkbrauwen in model, de wimpers verlengd en/of mooi op kleur, ongewenste haargroei verwijderd: ook voor een kort bezoek ben je van harte welkom in onze salon.

Natuurlijk kun je alle korte behandelingen ook combineren met een intensieve behandeling. Of verras eens iemand met een heerlijk verwenmoment!

Huidverzorging Make-up

Make-up

Make-up

Make-up is er voor iedereen en iedere gelegenheid. Met make-up accentueer je je sterke features en camoufleer je kleine onvolkomenheden. Je make-up moet ook bij jou passen en bij je huidtype. Met de juiste make-up voel je je zelfverzekerder en ga je stralend door het leven.

Make-up

Gelegenheidsmake-up, make-up advies, wenkbrauwen en wimpers.

Bij Huidsalon Jeanette werken we met de 100% minerale visagieproducten van Youngblood Mineral Cosmetics. De zuivere kwaliteit van deze make-up benadrukt je natuurlijke schoonheid. In tegenstelling tot de meeste minerale cosmeticamerken verwerkt Youngblood geen ingrediënten als talk en zinkoxide in de producten. Dat maakt deze make-up ook uitermate geschikt voor mensen met een allergische huid of een huidaandoening zoals bijvoorbeeld acné en rosacea. De producten zijn bovendien vrij van parfum en niet getest op dieren.

Gelegenheidsmake-up

Heb je een belangrijke afspraak, gala, diner, fotoshoot, of ga je trouwen? Dan wil je er fantastisch uitzien en dat je make-up prachtig matcht met je outfit of jurk. Als je een onvergetelijke indruk wil maken, kun je bij ons terecht voor de perfecte gelegenheidsmake-up. Professioneel aangebracht en helemaal op jouw wensen afgestemd.

Make-up advies en workshops

Toe aan een nieuwe look? Heb je iedere dag dezelfde routine en weet je niet goed hoe je je ook anders kunt opmaken of welke kleuren je mooi staan? Of kun je gewoon best wat tips en trics gebruiken om je make-up beter aan te brengen of ervoor te zorgen dat het langer blijft zitten? Wij leren je graag de ‘kneepjes van het vak’, van een mooie natuurlijke make-up voor overdag tot de perfecte smokey eyes.

Of wat dacht je van een beautyworkshop? Kies uit ons aanbod en kom gezellig met je vriendinnen een middag of avond naar onze salon.

 • How to do my foundation
  Welke foundation past bij jou en hoe breng je het mooi en natuurlijk aan?
 • How to do my eyes
  Hoe maak je je ogen mooi sprekend op met de juiste kleuren en effecten?
 • Smokey eyes
  Hoe breng je een extravagante oogmake-up aan en de perfecte mooie smokey eyes?
 • Shaping the face
  Het spel van licht en donker op je gezicht en hoe je contouren kunt beïnvloeden

Duur workshop: 2 uur | Prijs: € 37,50 p/p

 

Verwen jezelf of verras eens iemand anders met een professionele huidverzorging!

Of heb je interesse in een persoonlijk make-up advies of een beautyworkshop? Neem dan contact op met Jeanette, bel +31 (0)6 83 80 46 44 of mail naar contact@huidsalonjeanette.nl.

Wenkbrauwen en wimpers

Het epileren en verven van je wenkbrauwen en wimpers doet wonderen voor je gezicht. Het zorgt 3 tot 6 weken voor een sprekende, frisse uitstraling zonder dat je er verder omkijken naar hebt. Voor een nadrukkelijker effect kun je eventueel nog wat mascara of wenkbrauwpoeder aanbrengen.

Prijs v.a. € 14,50  

wenkbrauwen

Wenkbrauwen & wimpers

Huidverzorging-nagels

Nagels

Nagels

Strak in de gellak.

Als je je nagels het liefst zo lang mogelijk strak in de lak wilt dan is gellak de beste keuze. Gellak beschadigt en bladdert niet, waardoor je wekenlang sterke, glanzende nagels hebt.
De gelnagellak groeit mee (uit) met de natuurlijke groei van je nagels.
Als je de gelnagellak beu bent, kunnen wij de lak professioneel voor je verwijderen. Zo voorkom je dat je nagels beschadigen of dat er restjes van de gellak achterblijven.
We zien je graag voor een afspraak in onze nagelbar!

Prijs v.a. €27,50

Harsen en body waxing

Ontharen
met wax

Ontharen met wax

Verlost van ongewenste haargroei op gezicht of lichaam.

Harsen / waxen is een tijdelijke ontharingsmethode waar zowel vrouwen als steeds vaker ook mannen voor kiezen. De haartjes blijven 3 tot 8 weken weg en al die tijd geniet je van een gladde huid zonder stoppeltjes en irritatie. Naast het waxen van het gelaat zijn wij gespecialiseerd in body waxing en harsen van oksels, benen, Brasilian wax, bikinilijn, armen, rug en borst.

Harsen gezicht

Prijs v.a. €12,50

Body waxing

Prijs v.a. €27,50